AMICS

Perquè volem cruixir amb tu i donar-te el millor: sigues el nostre AMIC i tot seran avantatges per a tu!

programa-punts-amics.jpg 

 

Et donem la  benvinguda al nostre 

club particular de Pizza Lovers: Amics de Pizza Stick!

 

Vols conèixer les avantatges que té ser el nostre amic i per què no t'ho pots perdre?

Ja fa uns anys que vam obrir la primera pizzeria i estem tan agraïts amb l'acollida que tenen les nostres pizzes que volem donar-te també una mica de nosaltres. Després de moltes pizzes compartides entre somriures, volem anar més enllà i et proposem regals, tallers, sortejos, premis, descomptes i novetats que et puguin fer feliç.

Així que no dubtis a apuntar-te perquè aquestes són algunes de les emocions que t'esperen:

  • Beneficia't de la promoció I LOVE DIMECRES exclusiva per a amics de Pizza Stick: Crea la teva pizza gran amb 3 ingredients sense suplement per tan sols: 6,90 € (Excepte ponts i dies festius).
  • Des que ets AMIC que ja pots començar a acumular punts que podràs bescanviar anualment per regals i descomptes. >>> Consulta el catàleg de punts fent clic AQUÍ <<<
  • Sortegem sopars, entrades al teatre, musicals, curses i esdeveniments de la zona. Tens algun suggeriment? No dubtis a escriure'ns, ho tindrem en compte!
  • Organitzem puntualment un taller infantil per fer pizzes amb nens: pura diversió, aprenentatge i creativitat per a tots.
  • També estem sempre en contacte amb botigues i empreses de la zona que volen participar en la nostra causa i t'ofereixen puntualment descomptes o regals.

Però shhhhht, aquestes súper-promocions no són per a qualsevol, només per els nostres AMICS!

 

Com puc ser AMIC de Pizza Stick?

  1. Subscriu-te a aquest formulari per ser AMIC de Pizza Stick i ja d'entrada et donarem un descompte-regal de benvinguda!
  2. Identifica't al taulell perquè el nostre equip accedeixi a la teva fitxa i pugui acumular els teus punts a la consumició o fer-te el descompte promocional corresponent.
  3. Acumula punts amb cada consumició a qualsevol de les nostres pizzeries Pizza Stick i Beneficia't del catàleg de Punts abans de què acabi l'any! >>> Consúlta'l fent clic AQUÍ <<<

 

Encara no ets AMIC? Subscriu-te a aquest formulari i reb un cupó-descompte + tot el que preparem per a tu!

Perquè ho fem? Perquè ets molt important per a nosaltres i volem donar-te el millorr. T'ho perdràs?