CONEIX-NOS

Darrere del forn

 

"Faig pizzes perquè em permet brindar una miqueta de mi, mimar panxetes, alegrar el dia, unir persones i crear moments especials"

Andrea Di Bella

 

Pizzes nyam, nyam

Artesanals, cruixents i fetes al moment.

 

  

 

Ens encanten les pizzes que no es cauen, cruixents, amb la combinació perfecta, equilibri entre els diferents ingredients i amb un formatge extraordinari. A més a més: fetes al moment i sense perdre temps.

Encara que soni extrany, Pizza Stick va començar per casualitat: un dia ens vam topar de cara amb aquest projecte. En el seu moment era tan sols un petit-gran pas i poc a poc, vam anar creixent com a persones i com a empresa. Érem principiants i només teníem clara una cosa: el nostre projecte havia de ser el reflex de la nostra filosofia de vida. Volíem fer una pizzeria amb ànima, que fos alguna cosa més que un simple restaurant.


 
I així va començar el nostre projecte: PIZZA STICK, MOLT MÉS QUE UNA PIZZERIA

  • Un producte extraordinari gràcies a que la pizza és de massa fina i cruixent molt saborosa amb ingredients d'altíssima qualitat, inclòs alguns d'ells fets per nosaltres de forma artesanal. La fem al moment per a tu i amb la millor energia.

  • Un equip fantàStick: cada persona que treballa amb nosaltres a Pizza Stick és una part important de l'engranatge que fa que la maquinària funcioni al màxim, cap a una mateixa direcció i amb un mateix propòsit. Cadascun compleix la seva funció per donar-te el millor de si. Compartim molts moments i per aixòpodem dir orgullosos que  hem format un gran equip, sens dubte ells fan gran Pizza Stick.

 

 


I junts aportem la nostra millor versió per:

  • Ajudar-te a menjar bé, estàs molt ocupat cada dia i t'ho mereixes!
  • A sentir-te com a casa, a cada un dels nostres locals.
  • A que gaudeixis de moments "WOW", fent els teus dinars i sopars més fàcils i divertits.
  • On tu vulguis i com vulguis: al restaurant, per portar o a casa teva!
  • Aquí estarem premiant els teus esforços, ajudant a combatre el teu dia a dia amb les nostres pizzes plenes d'energia o abans de la competició esportiva com a ritual de l'èxit.

 
PERQUÈ ENS IMPORTES I ENS ENCANTA FER PIZZES

 Beneficia't amb el nostre club d'amants e la bona pizza AMICS Pizza Stick. Volem donar-te més que una pizza saborosa, SOM CRUIXENTS! Així que subscriu-te a aquest formulari i tindràs avantatges, descomptes i regals. Tot per a tu!


SAPS QUÈ? UNA DADA CURIOSA: 

Sense adonar-nos en la nostra família (una barreja italo-espanyol-argentina) sempre vam estar involucrats en el món de la restauració.

El nostre avi era una gran persona. Mestre pizzer i gelater, ens feia les millors pizzes. Cuinava per a tota la família (érem un batalló) i sempre ho feia cantant transmetent la seva passió. El seu millor regal: ho donava tot a cada plat.

Això és el que volem a Pizza Stick: que rebis una miqueta de la nostra passió i diversió per les pizzes.

 


 

Perquè treballar no té per què ser avorrit. Si veiessis el bé que ens ho passem a Pizza Stick! La diversió i la bona feina fan que puguem superar els nostres reptes any rere any. Tot fa que Pizza Stick sigui més i això ens fa sentir molt orgullosos del nostre equip. Moment Kleenex ... Sniff!!! Volem que tot aquest bon rotllo que hi ha en el nostre equip es transmeti a cada plat que fem, per poder fer la teva vida més fàcil. Cuinem teu plat favorit al costat del millor equip. Què més es pot demanar?

 

CONEIX EL NOSTRE DREAM TEAM:

 
David

És el nostre capitost. El director que orquestra tota la maquinària. L'encarregat de que els números i les nostres idees més boges toquin de peus a terra i es duguin a terme. Porta totes les pizzeries al detall. És molt sistemàtic i és el motor del grup.
Fundador de Pizza Stick, apassionat per la muntanya, la gestió i les noves emprenedories.

La seva frase: Donar és rebre.


 

Andrea

Sóc l'encarregada de transmetre la personalitat de Pizza Stick, que ens coneguis que podem fer per tu.
Dins de l'empresa sóc "l'esbojarrada" la de les idees més voladores i els treballs en equip. Creadora dels equips Pizza Stick i motivadora d'ànima, cofundadora de Pizza Stick, autodidacta, multifacètica i divertida.

La meva frase: A per totes!

 

 

"Perquè si tot ho fas amb passió,

és el teu granet de SORRA per a un món millor."

 

Vols conèixer l'opinió dels nostres clients sobre Pizza Stick? Clica AQUI!