De vacances o no: sempre cau pizza!

17/03/2016

Perquè sabem la que s'acosta. Vaig a donar-te uns suggeriments útils per a gaudir els teus dies lliures (o no) a tope! Si et pica la curiositat segueix llegint.

Segur que a tu també et passa ... Ja siguis dels afortunats mereixedors d'uns dies de descans o dels que (com jo) vas a respirar fondo pensant "he de guanyar-me les vacances", ¡a per totes! En ambdós casos no tenim temps ni per pensar en què cuinar per menjar, o és un embolic pensar per a tantes persones amb el dilema de què voldran, o simplement te'n recordes quan et sona la panxa.


Ja saps que aquests dies de festa són una bogeria per a tots i si o si, patirem el síndrome post-vacances (encara que no t'en hagis anat!).

Però una cosa està clara: Tant si ets dels que "es piren" com dels que "curren com ningú" una bona pizza sempre cau.

A la pizzeria també va seràn uns dies frenètics però dels bons, ens trobaràs amb el nostre forn a màxima potència 'donant-ho tot'!
 
La millor solució per a gaudir més d'aquests dies

 Deixa't mimar per Pizza Stick.

Saps que podem entregar-te el sopar a casa sense que et moguis? Sentiràs una sensació de llibertat amb tot l'embolic dels àpats sol·lucionat, alliberant espai mental per les teves coses. Anima't a provar el nostre servei a domicili ideal per a:

  • Els que prefereixen la tranquil·litat de casa en família o amics.
  • Els que han gaudit del seu dia lliure 'a tope' i volen carregar piles amb delicioses pizzes que saps que agraden a tothom, omplen i et fan sentir bé!
     
    I si no ho veus clar perquè prefereixes sortir de casa (psssst: pot ser que no totes les nostres pizzeries tinguin aquest servei a ple rendiment, però PROMÈS: pròximament sí!) Ens trobaràs on sempre: a la teva pizzeria.

Clica aquí per trobar la més propera a tu i veuràs com fem el que millor sabem fer: Saboroses pizzes artesanals de massa fina i cruixent.

¡Bye, ens veiem amb les mans a la massa!

 

 

 

P.D. Truca'ns per fer la teva comanda per recollir o a domicili i gaudeix de les teves vacances o el teu temps ON WORKING:

  • PUIGCERDÀ  972 88 00 88 (Reserva només de dilluns a dijous no festius)
  • MANRESA  93 701 31 11 (Possible reservar)
  • BELLVER  973 51 03 77 (Possible reservar)

Comentaris