Per què neix #pizzaterapia i què pot aportar-te?

14/03/2017

Per un dimecres ple d'entreteniment, inspiració, motivació i sobretot somriures!

 

Volia trobar la manera de comunicar-me amb tu, d'expressar-me i alhora entretenir-te, inspirar-te, motivar-te i treure't un somriure!

Pensant en la temàtica per a aquest bloc, de cop i volta gairebé per casualitat després d'uns mesos frenètics, em vaig adonar que cada vegada que vaig a treballar a la meva pizzeria fem PIZZATERAPIA.

 

 

La pizzaterapia és real, existeix cada nit (sobretot els caps de setmana) amb el meu equip de treball.
El curiós és que tot i que aquest dia et dius: 'Avui descanso de pizza' (perquè treballem tots els dies amb elles) al final sempre en cau una. Triem entre tots els ingredients que volem a cada pizza, o de vegades el mateix 'pizzero' el que tria la pizza.

A partir d'aquí, es crea una connexió que va com la pizza: en rodó. Parlem des de temes transcendentals fins als més efímers i acabem deixant el plat buit i pensant en la següent pizza entre rialles, acudits i molta feina.
 
La majoria de vegades sense adonar-nos, solucionem els dilemes més difícils, d'altres només compartim experiències. I en alguna ocasió, fins i tot pot ser que acabi en un guió de cinema.
 
A vegades només necessitem les coses més simples per veure el got mig ple. I crec, cada vegada més, que la felicitat no està en els grans projectes ni en les objectius d'allò més rebuscats, sinó en aquells petits detalls del dia a dia que fan que el teu somriure contagiï tot el teu cos.
Com un got de suc de taronja acabat d'esprémer, un petó del teu fill perquè sí, un raig de sol a l'obrir els ulls o compartir la teva pizza de pernil, bacó i pinya amb formatge de cabra, amb la persona més important de la teva vida.
 
Si et sembla, et convido a omplir-te de farina imaginària i a ficar-te de ple en el nostre món de la pizzaterapia.
 
I perquè no, a menjar-te el món que de vegades s'assembla bastant a una pizza!
 
#pizzaterapia


 
Ens coneixem?

 
Sóc l'Andrea!
Mànager de les pizzeries Pizza Stick i sóc l'encarregada de transmetre la personalitat de Pizza Stick i que coneguis tot el que podem fer per tu.

 

 

 

Comentaris