El primer esdeveniment #RunStick de tècnica de carrera a la Cerdanya amb Álvaro Rancé!

30/06/2017

Ha arribat un moment en què volem aportar alguna cosa més, tenim per a tu alguna cosa més personal!

La Cerdanya sempre ha estat 'el jardí perfecte' per als enamorats de l'esport a l'aire lliure. Però no sé si has notat que darrerament es cou un moviment que busca integrar aquest estil de vida amb consciència i en comunitat: entrenaments en grup, personal trainers, tallers, training camps, esport amb salut i benestar, compartir, unió, somiar, superació , ...

La veritat és que gran part de l'equip Pizza Stick som també esportistes (majoritàriament relacionat amb la muntanya i el triatló) i col·laborem en esdeveniments esportius de la comarca com Ultra Cerdanya, BTT Bellver, ... (si ens segueixes per facebook o instagram, ja has estar al dia).

Però ha arribat un moment en què volem aportar alguna cosa més. Tenim per a tu alguna cosa més personal: el primer esdeveniment #RunStick de tècnica de carrera a la Cerdanya.
 

Una sessió dinàmica de treball perquè milloris teu entrenament running amb degustació posterior de healthy pizzes, en el que aprendre de la mà d'Álvaro Rancé (entrenador de triatló i d'esports de resistència), exercicis de tècnica, força i coordinació per iniciar-te al running amb coneixement o enriquir la teva forma d'entrenar per millorar els teus resultats i fer-ho correctament per a la teva salut.

Un esdeveniment exclusiu per 20 aficionats al running, de manera que no perdis temps i apunta-t'hi ja! Aprofita la tarda d'dijous 27 de juliol per a entrenar amb Álvaro Rancé i 20 aficionats de la comarca amb els quals compartir afició pel running. A més, provaràs en exclusiva la pizza especial per a esportistes, ¡baixa en carbohidrats, saludable i deliciosa!

 

 

Per a qui?

 • Per a persones interessades en iniciar-se a la pràctica del running i esportistes aficionats que es preocupen per millorar la seva tècnica, juntament amb una bona alimentació.
   

Quan?

 • Dijous 27 de juliol 2017 les 17: 30h (2 hores de pràctica amb AR + degustació de pizzes, inclou una beguda gratuïta per persona). Vine uns minuts abans per adquirir la teva entrada!
   

On?

Què he de portar?

 • Moltes ganes d'aprendre i compartir, roba esportiva i bambes de córrer.
   

Preu:

INSCRIU-TE ARA AL PRIMER ESDEVENIMENT RUNSTICK AMB Álvaro Rancé EN AQUEST FORMULARI:

 • En omplir el formulari amb les teves dades, demanes la teva reserva de plaça. Per preservar la qualitat de l'esdeveniment, hi ha un màxim de 20 assistents.
 • Et confirmarem la teva admissió fins a esgotar places disponibles i podràs pagar la teva entrada a la pizzeria moments abans de l'esdeveniment.
 • En cas de cancel·lació, agraïm que ens avisis el més aviat possible per confirmar al següent participant seva assistència. 

 

Comentaris