L'hora del vermut a Pizza Stick

27/05/2016

Comparteix el teu moment més refrescant!

 

Atenció, arriba l'hora del vermut a Pizza Stick MANRESA, el moment per comentar les qüestions de més “intríngulis” de la setmana amb el teu amic més estimat!


Tenim per a tu un bon vermut amb aperitiu inclòs a la terrasseta, vine amb la millor companyia amb qui comentar les batalles del dia i nosaltres posem la resta. Sona bé, oi? Una pausa refrescant enmig de les tasques que et mantenen tan ocupat, ideal per carregar piles i compartir una pausa de qualitat.

Coneixes el vermut? S'elabora mitjançant vins blancs aromatitzats (els de color vermellós s'obtenen agregant caramel) al qual se li va anar afegint altres ingredients molt variats com herbes, plantes, canyella, ametlles, mel ... aconseguint sabors des de dolços fins els secs gairebé picants. Els monjos, alquimistes i doctors de l'Edat Mitjana van ser els que van continuar potenciant els sabors d'aquests vins. El vermut com a tal va ser creat a Milà el 1786 a base de vi moscatell, sucre, alcohol, caramel i altres productes aromàtics i potenciadors de sabor. A partir de llavors, van sorgir abundants versions a Itàlia, França i el 1884 a Espanya, les marques van començar a industrialitzar-lo.

Avui dia s'aposten per nous sabors mitjançant creacions artesanals que diversifiquen l'oferta d'aquest potenciant la 'passió pel Vermut'. 'L'hora del vermut' és una expressió tradicional que reflecteix el moment de compartir amb els més estimats un moment especial.

T'ho perdràs? Vine a la teva hora del vermut a la nostra pizzeria i gelateria de Manresa a partir de les 16h o de les 12h en cap de setmana.

Pizza Stick MANRESA 93 701 31 11 

 

Comentaris