06/02/2018

Pizza de Trinxat de Cerdanya

NOVETAT! Pizza ceretana especial de temporada.

 

Perquè ens agraden les tradicions, la cuina de l'àvia i ens encanta jugar amb el menjar ... avui et presentem la nostra nova pizza ceretana de temporada: PIZZA DE TRINXAT DE CERDANYA I BOTIFARRA NEGRA.

El trinxat, un plat tan típic de Cerdanya que com diuen per aquí 'ara està de moda', però als que ens agrada la seva història i les arrels, sabem que per la Cerdanya és una mica més. Un plat associat a la fam, als temps de guerra, a records d'altres èpoques.

 

 

 

Aquest plat ens apropa a aquesta cuina: simple i robusta, que ens omple de records d'altres temps. És per això que el Trinxat de Cerdanya és més que un plat tradicional, i hem volgut fer la nostra versió Pizzera.

 

Disponible a partir del Divendres 14 FEBRER.

 

El seu ingredient principal: un Trinxat casolà, amb col d'hivern, la seva patata i els seus secrets. I perquè ens ho permetem: li incorporem la botifarra negra!
Ideal per acompanyar amb un bon vi negre i un foc de llar, recordant altres èpoques. Coneix el nostre servei a domicili o per emportar AQUÍ.

 

M'encantaria saber quines històries o records et suggereix el Trinxat de la Cerdanya? Explica'ns!

 

Comentaris