Últimes places #RunStick

23/07/2017

T'ho explico més sobre Álvaro Rancé, perquè crec que és una gran oportunitat per a tu.

Encara t'ho estàs pensant?
 
Només per ajudar-te en la teva decisió, t'explico una mica sobre Álvaro Rancé.


 
No sé si el coneixes, però ell, a més de ser el meu entrenador des de fa anys i entrenador del club triatló de Puigcerdà, des dels seus inicis, és mentor de guanyadors de la talla d'Anna Godoy (8ª al Campionat d'europa a Düsseldorf i Campiona d'Espanya 2016 Triathlon Esprint), Judith Corachán (Podi en Triatló Victoria 2017 i Campiona d'Espanya 2016 de Mitja Distància), Victor del Corral (Podi en Triatló Victoria 2017 i Guanyador Ironman de Niça 2016), Eva Wutti (Guanyadora de l'Ironman Austria)... entre d'altres.
 
T'ho explico, perquè crec que és una gran oportunitat per a tu. No sempre podem aprofitar el coneixement de gent com l'Álvaro, titulat, professional amb experiència i de la seva qualitat com a entrenador. A més fa molt èmfasi en la tècnica i veure'l córrer és admirable.
 
He anat a diversos workshop d'en Álvaro i sempre surto entenent, aprenent i millorant des del moment. No només sap el que diu sinó que ho sap explicar i compartir (crec que és la seva gran virtut).
 
Només vull que sàpigues que tens la possibilitat d'estar amb un dels grans i m'agradaria que ho aprofitis. Són d'aquestes coses que val la pena fer.
 
Ja queden poques places per a aquest esdeveniment, m'agradaria que no ens quedés cap i així poder repetir per crear comunitat esportiva.
 
Deixa de posar excuses i actua, decideix-te pel que és bo per a tu.
 
Apunta't per ser millor, per aprendre, encara que no tinguis ni idea de running ara mateix.

>>> Si tens qualsevol consulta, no dubtis en enviar-me un email a info@pizzastick.es

 

P.D. Si coneixes a algú que li pugui interessar comparteix-ho, a veure si aquest any a la dream runner correm per un somni amb tècnica!

 

Quan?

  • Dijous 27 de juliol 2017 les 17: 30h (2 hores de pràctica amb AR + degustació de pizzes, inclou una beguda gratuïta per persona). Vine uns minuts abans per adquirir la teva entrada! 

On?

Preu:

 

 

Si t'identifiques amb aquesta divertida ilustració d'Agustina Guerrero, #RunStick és el teu esdeveniment!

Ens veiem aquest Dijous? Reserva plaça omplint aquest formulari:

 

Comentaris